Samenwerking Stichting Viliamare

Samenwerking Stichting Viliamare

Stichting Viliamare heeft een visie ontwikkeld om cliënten met de diagnose DIS (dissociatieve identiteitsstoornis) te begeleiden en te behandelen, en een beschermde omgeving te bieden. Op dit moment is de stichting nog niet operationeel in de uitvoering van zorgverlening.

De functie van stichting Vilamare is momenteel vooral gericht op het ontwikkelen van een netwerk van hulpverleners die bekend zijn met de problematiek en zich kunnen vinden in de aanpak en de visie van Stichting Viliamare. In deze fase worden cliënten vanuit de stichting doorverwezen naar netwerkpartners.

Op dit moment zijn de volgende twee netwerkpartners actief in de uitvoering van zorgverlening aan DIS cliënten:    •  Zorgbureau Nardus te Almkerk

    •  Conquerors-BV te BeuningenNetwerkpartners leveren actief een bijdrage in het door ontwikkelen van stichting Viliamare tot een DIS-expertisecentrum. Hun droom is de realisatie van een DIS Zorgcentrum waar behandeling, begeleiding en beschermd wonen met dagbesteding geboden wordt. Het uitgangspunt zal zijn:

”Iedereen is welkom met z’n allen”.

Voor meer informatie zie: https://www.viliamare.nl/